Música
Cultura 31/01/2022

Nathy Peluso, Raphael i Els Pets, estrelles del Festival de Cambrils

L'esdeveniment recupera el format de deu dies seguits de concerts, del 29 de juliol al 7 d'agost

ARA
1 min
Nathy Peluso actuarà al Festival de Cambrils.

BarcelonaEl Festival Internacional de Música de Cambrils (FIMC) recupera el format de deu dies consecutius i se celebrarà entre el 29 de juliol i el 7 d'agost al Parc del Pinaret. En aquesta 47a edició els principals reclams artístics seran Raphael, Els Pets, Nathy Peluso i Sergio Dalma. L'Ajuntament de Cambrils n'ha confiat l'organització a Clipper's Live, la mateixa promotora que s'encarrega del Festival de Cap Roig. L'alcalde de Cambrils, Oliver Klein, espera que tot plegat suposi "un rellançament" del festival que el situï com "a referència de la Catalunya sud".

El cartell del FIMC el completen Ara Malikian, God Save The Queen, Rels B, Taburete i Loquillo. També hi haurà una nit solidària protagonitzada pel Mag Lari: dos euros de l'entrada es destinaran a Afanoc, entitat que lluita contra el càncer infantil. Com passa en altres festivals d'estiu, abans de l'actuació principal hi ha concerts de "bandes emergents locals" al Village.

Els concerts es podran fer en dos formats diferents. Un amb graderia i cadires a la platea, amb una capacitat de 2.100 persones, i un altre amb graderia i públic a peu dret que podrà arribar a acollir 2.800 espectadors. Les entrades es posaran a la venda aquest dimarts 1 de febrer a les 12 h a la pàgina web oficial del festival.

Programació del Festival Internacional de Música de Cambrils 2022

Ara Malikian (29 de juliol)

God Save The Queen (30 de juliol)

Rels B (31 de juliol)

Sergio Dalma (1 d'agost)

Taburete (2 d'agost)

Loquillo (3 d'agost)

Raphael (4 d'agost)

Mag Lari (5 d'agost)

Els Pets (6 d'agost)

Nathy Peluso (7 d'agost)

stats