Cinema
Cultura 24/06/2015

El nen de 'Lo imposible' serà el nou Spiderman

Tom Holland interpretarà Peter Parker en la nova versió cinematogràfica del superheroi que debutarà a 'Captain America: Civil War'

Ara
1 min
Tom Holland serà el nou Spiderman

BarcelonaDesprés de sobreviure a un tsunami devastador i aconseguir reunir-se amb tota la seva família, a Tom Holland li espera un repte encara més gran: convertir-se en el tercer Spiderman cinematogràfic i carregar amb el pes d'una franquícia superheroica. Holland, amb 19 anys, és conegut sobretot pel seu paper a 'Lo imposible', on interpretava al fill de Noami Watts i Ewan McGregor. L'actor només tenia 14 quan va actuar al film, pel qual va guanyar el premi de millor intèrpret jove per al Cercle de Crítics de Londres i el d'actor revelació per al National Film Board. També va estar nominat al Goya.

El jove actor s'ha imposat en la recta final de l'elecció del nou Spiderman a l'altra finalista, Asa Butterfield. En tota han participat més de 1.500 candidats en la recerca de la nova saga de Spiderman, que produiran conjuntament Sony i Marvel després de la fallida de la saga que protagonitzaven Emma Stone i Andrew Garfield.

El debut de Garfield com Spiderman no és produirà en una nova pel·lícula del personatge, sinó en a la pròxima 'Captain America: Civil War', que ja s'està rodant i enfrontarà el Capità Amèrica i Iron Man en un conflicte al voltant de la necessitat que els superherois revelin la seva identitat i se sotmetin al control del govern. La primera entrega de les aventures en solitari del trepamurs arribaria, doncs, arribaria el juliol del 2017.

stats