Cinema
Cultura 25/02/2015

El nou Spiderman cinematogràfic "no serà blanc"

Tot indica que el personatge que encarni el superheroi serà Miles Morales, com passa als còmics de l'univers 'Ultimate', i no Peter Parker

Europa Press
1 min
El nou Spiderman podria no ser blanc / MARVEL

MadridEls rumors que afirmaven que el nou Spiderman, sorgit de l'acord entre Sony i Marvel per incloure el personatge en l'univers d''Els venjadors', no serà blanc s'estan fent cada vegada més forts. Això comportaria que el personatge que es vesteixi d'home aranya no sigui Peter Parker.

"No és segur, però puc dir que Spiderman no serà blanc", ha declarat Jeff Sneider, de la web especialitzada en cinema 'The Wrap', a Meet the Movie Press. "N'estic segur al 95%: Spiderman serà més aviat negre". A més, Sneider planteja la "possibilitat que sigui llatinoamericà". No obstant, està segur "al 95% que no serà blanc" i no creu "que sigui Peter Parker". Amb aquestes declaracions, la hipòtesi que Peter Parker no sigui el personatge que encarni el superheroi es fa més forta. En aquest sentit, l'home aranya seria el personatge Miles Morales, un jove de pare afroamericà i mare porto-riquenya, com succeeix als còmics de la sèrie 'Ultimate Comics: Spiderman'.

La pel·lícula de Spiderman dins l'univers d''Els venjadors' s'estrenarà el 28 de juliol del 2017, però tot fa pensar que la nova versió del superheroi es podrà veure en algun dels primers films de la fase 3 de Marvel, probablement a 'Capità Amèrica: Civil War', que s'estrenarà el maig del 2016.

stats