Cultura 20/06/2019

La revista ‘Núvol’ dedicada al Premi Llibreter, aquest divendres amb l'ARA

La publicació també inclou un apartat musical amb agenda de festivals

Ara
1 min
La revista ‘Núvol’ dedicada al Premi Llibreter, aquest divendres amb l'ARA

BarcelonaLa revista 'Núvol', que es distribueix aquest divendres amb l’ARA, se suma a la celebració dels vint anys del Premi Llibreter amb un especial dedicat a les lectures i festivals d’estiu. Des de 'L’última trobada' de Sándor Márai fins a l’actual 'Novel·la', de Pol Beckmann, la revista repassa com aquest premi ha distingit títols que avui ja estan considerats clàssics. Reuneix tres dels últims guanyadors –Alicia Kopf, Raül Garrigasait i Eva Baltasar– per veure l’impacte que el guardó ha tingut en les noves veus literàries, i entrevista el conjunt dels guanyadors de l’edició 2019.

Obre la publicació un conte de J.M. Fonalleras, que esmenta les vint obres premiades al llarg d’aquestes dues dècades. També, seguint la temàtica central de l’obra de Jenny Erpenbeck, es pot llegir un article de Joan Burdeus sobre dues novetats al voltant de la crisi de refugiats.

En l’apartat musical, 'Núvol' fa un repàs de l’atapeïda agenda estiuenca de festivals i proposa una entrevista amb Roger Mas arran del seu últim disc, 'Parnàs', així com amb Alícia Gorina, fundadora del col·lectiu d’artistes Indi Gest i una de les directores amb més personalitat del teatre català.

stats