Música
Cultura 20/04/2015

Oasis podrien tornar a actuar l'any que ve

Els germans Gallagher han fet les primeres passes cap a una reconciliació

Ara
1 min
La banda Oasis en un concert a Califòrnia el 2005 / WIKIPEDIA

BarcelonaUn dels grups que van definir l'essència 'britpop' dels anys 90 podrien tornar a reunir-se. Els germans Liam i Noel Gallagher podrien haver fet les primeres passes cap a una reconciliació i haurien tingut un "acord gentil", segons recull el diari 'The Mirror'. Tot i això, el representant de Noel ha negat absolutament que hi hagi cap acord, segons 'The Guardian'.

El rumor ha sortit a la llum després que els dos germans hagin aparegut per fer les paus després d'anys d'haver partit peres, i poc després el Liam publiqués una imatge d'ell mateix amb una entrada per a un concert del Noel i que hi afegís la frase "Mantenir-se a la família". 'The Mirror' afirma que una font propera als músics diu: "És d'hora per dir-ho, però el Noel i el Liam estan en camí de refer la banda".

Aquests rumors sobre Oasis surten pocs mesos després que Noel Gallagher, el que sembla haver sortit més ben parat des de la separació del grup amb la fundació de la banda High Flying Birds, expliqués a la revista 'Q' al gener que només tornaria a Oasis "per diners".

stats