Cultura 12/08/2014

10 frases ocurrents de Robin Williams i 10 cites memorables dels seus personatges

"Només et donen una petita guspira de bogeria. No la perdis", deia l'actor, que també va tenir sentències immortals al cinema

Ara
2 min
L'estrella de la fama de Robin Williams / AFP

Barcelona10 frases ocurrents de Robin Williams

- "No importa el que et digui la gent: les paraules i les idees poden canviar el món".

- "Divorci: de l'expressió llatina 'arrancar-li els genitals a un home', junt amb la seva cartera".

- "Una bomba nuclear és l'invent d'un home que diu: 'Fotré enlaire tota la terra'. Una dona mai fabricaria una bomba nuclear. Elles mai fabricarien una arma que mati, no, no. Fabricarien una arma que et fes sentir malament durant una estona. Per això una dona hauria de ser presidenta. No hi hauria guerres: hi hauria dures negociacions cada 28 dies".

- "El problema és que Déu va donar als homes un cervell i un penis, però no la sang suficient per irrigar-los tots dos a la vegada".

- "Solia pensar que el pitjor a la vida era acabar sol. No ho és. El pitjor de la vida és acabar amb algú que et fa sentir sol".

- "La cocaïna és la manera que Déu té de dir-te que estàs guanyant massa diners".

- "Només et donen una petita guspira de bogeria. No la perdis".

- "Quan dubtis, opta per la broma porca [dick joke]".

- "La comèdia pot ser una forma catàrtica de lluitar amb els teus traumes personals. La comèdia és la manera de representar l'optimisme".

- [Sobre què li agradaria que li digués Déu quan arribi al cel:] "Tens un seient de primera fila en un concert a duo amb Mozart i Elvis".

10 frases entranyables dels seus personatges

- "Mai has mirat una dona i t'has sentit vulnerable, ni t'has vist reflectit als seus ulls. No has pensat que déu ha posat un àngel a la terra per a tu perquè et rescati dels pous de l'infern, ni què se sent en veure el teu àngel i donar-li el teu amor i donar-l'hi per sempre". 'L'indomable Will Hunting'.

- "Nosaltres escollim qui deixem entrar al nostre món". 'L'indomable Will Hunting'.

- "La mort no és l'enemic, senyors. Si hem de lluitar contra alguna malaltia, fem-ho contra la pitjor de totes: la indiferència". 'Patch Adams'.

- "T'estimo sense saber com, ni quan, ni d'on. T'estimo directament sense problemes ni orgull. T'estimo així perquè no sé fer-ho d'una altra manera. Tan a prop que la teva mà al meu pit és la meva mà. Tan a prop que se't tanquen els ulls amb la meva son". 'Patch Adams'.

- "El que ens fa diferents són les imperfeccions". 'L'home bicentenari'.

- "El riure és essencial per a una bona amistat". 'L'home bicentenari'.

- "Si trobo el misogin que ha inventat les sabates, el mato". 'La senyoreta Doubtfire'.

- "Oh, no! Viure! Viure serà una aventura fantàstica!". 'Hook'.

- "El dia d'avui no es tornarà a repetir. Viu intensament cada instant. No significa amb bogeria, sinó mimant cada situació, escoltant cada company, intentant realitzar cada somni positiu, buscant l'èxit de l'altre, examinant-te de l'assignatura fonamental: l'amor. Perquè un dia no lamentis haver malgastat egoistament la teva capacitat d'estimar i donar vida". 'El club dels poetes morts'.

- "El pensament és real, i la física, la il·lusió". 'Més enllà dels somnis'

stats