Cultura 07/06/2017

Una organització animalista denuncia el maltractament del mico de 'Pirates del Carib'

Asseguren que més de 100 animals van morir a l'entrega 'Pirates del Carib: La maledicció de la perla negra'

Ara
1 min
Frame de la pel·lícula 'Pirates del Carib', en què hi apareix el mico que acompanya el capità Barbossa

BarcelonaL'organització pel drets del animals People for the Ethical Treatment of Animals (PETA) ha enviat una carta al director de la pel·lícula 'Pirates del Carib', Jerry Bruckheimer, per demanar-li que no utilitzi animals salvatges als seus films, després que una actriu hagi difós que el mico caputxí que acompanya el capità Barbossa es va passar el rodatge de l'últim film vomitant. És la segona vegada que l'organització envia una carta al director de cinema per aquest motiu. En la carta també asseguren que més de 100 animals van morir a l'entrega 'Pirates del Carib: La maledicció de la perla negra'.

L'actriu Kaya Skodelario va dir al 'The Sun' que "el més divertit" del rodatge va ser que el mico no parava de vomitar mentre eren al vaixell perquè tenia l'estómac sensible. Aquestes declaracions han despertat la reacció de l'organització animalista, que ha dit que no està sorpresa després de conèixer una altra notícia, l'any passat, en què es feia públic que el mico havia mossegat una maquilladora, fet que atribueixen als "alts nivells d'angoixa" dels animals.

PETA alerta que aquests animals acostumen a ser separats de les seves mares quan són cries i són sotmesos a entrenaments abusius. A més, diu que moltes empreses d'entreteniment no compleixen amb els protocols de vacunació i amb les infraestructures que permeten el control i el benestar dels animals. En la carta que va fer arribar al director l'any passat, l'organització afegia que no hi ha cap necessitat d'utilitzar primats "amb les noves tecnologies que hi ha disponibles" actualment.

stats