Còmic
Cultura 16/06/2014

'Orgullo y satisfacción', el còmic digital que publiquen els 18 col·laboradors que van deixar 'El Jueves'

L'obra, de 72 pàgines, es podrà adquirir a partir del 18 de juny. Els autors volen que serveixi per "dir adéu a Joan Carles I i donar la benvinguda a Felip VI"

Ara
1 min
Avançament d''Orgullo y satisfacción'

Barcelona'Orgullo y satisfacción' és el títol del còmic digital que el pròxim 18 de juny, un dia abans de la coronació de Felip VI, trauran a la venda 18 autors que han renunciat a continuar col·laborant amb 'El Jueves' arran de la censura per part de RBA d'una portada del setmanari amb la imatge de Joan Carles I.

Els autors que col·laboren a 'Orgullo y satisfacción' són Guillermo, Albert Monteys, Manel Fontdevila, Bernardo Vergara, Manuel Bartual, Asier, Javier, Isaac Rosa, Iu Forn, Lalo Kubala, Luis Bustos, Malagón, Mel, Paco Alcázar, Paco Sordo, Pepe Colubi i Triz. "Li direm adéu a Joan Carles I i donarem la benvinguda a Felip VI", expliquen els autors del còmic, que prometen "pàgines molt borbòniques, de molt riure".

El còmic es podrà comprar a la pàgina orgulloysatisfaccion.com al preu d'1,50 euros, tot i que s'ofereix la possibilitat d'aportar més si el lector ho desitja. 'Orgullo y satisfacción' es publicarà a l'editorial ¡Caramba!, fundada el 2011 per Alba Diethelm i per un dels autors dimitits d''El Jueves', Manuel Bartual.

stats