MÚSICA
Cultura 28/10/2011

L’Orquestra de Cadaqués girarà pels cicles més importants d’Alemanya per primera vegada

La temporada 2011-2012 també es caracteritza pel primer cicle d’abonament propi de l’orquestra a l’Auditori de Girona. Altres fites destacades són la gira De Broadway al Paral·lel amb la cantant Nina o els concerts per l’Estat Espanyol

Ara
1 min
Oquestra de Cadaqués

BarcelonaL’Orquestra de Cadaqués ha presentat la temporada 2011-2012, en la qual destaca la gira que la formació musical farà per Alemanya, concretament a les ciutats de Hannover, Colònia i Frankfurt. Aquests concerts s’emmarquen dins dels principals cicles de música d’aquestes ciutats: Promusica de Hannover, Philharmonie de Colònia i Pro arte de Frankfurt.

Una altra de les novetats és que l'orquestra tindrà una temporada d’abonament pròpia a l’Auditori de Girona, on és orquestra en residència. La temporada presenta quatre grans concerts. El 10 de novembre arrencarà amb el Concierto de Aranjuez per a arpa, amb Xavier de Maistre com a solista i la direcció de Gianandrea Noseda, director principal titular.

El segon concert de la temporada, el 30 de desembre, correspon a la gira De Broadway al Paral·lel, un concert amb la veu de Nina com a protagonista que té com a objectiu recórrer la història del musical.

El 30 de març, Jaime Martín, director titular, es posarà al capdavant de la formació musical per dirigir el violinista Ara Malikian, al qual acompanyarà també amb la flauta en la Suite per a flauta i violí de Bach. Les quatre estacions de Vivaldi, també estaran presents en aquest programa. Finalment, serà Sir Neville Marriner, director convidat principal, qui dirigeixi el Rèquiem de Mozart amb el Cor Amici Musicae el 3 de juny.

stats