Música
Cultura 16/08/2011

Un concert solidari al Palau de la Música unirà Joan Mas, Manu Guix, Gisela i Stefano Palatchi

Tots els beneficis del concert es destinaran als projectes humanitaris de la Fundació Clarós

Efe
1 min

BarcelonaUn concert solidari organitzat pel cantautor Joan Mas unirà al Palau de la Música Catalana artistes com Manu Guix, Pedro Javier Hermosilla, Gisela, el cantant líric Stefano Palatchi, Gemma Recoder i Ángela Tejedera per donar suport als projectes humanitaris de la Fundació Clarós.

Segons ha explicat Joan Mas, el concert, amb el qual s'esperen recaptar uns 40.000 euros, s'ha organitzat a favor de la Fundació Clarós en la lluita contra la sordesa profunda, i dels projectes de l'Àfrica subsahariana que té aquest organisme juntament amb la Fundació Barraquer i AMREF (Fundació Africana per a la Medicina i la Investigació). Aquesta Fundació és l'organització internacional sanitària més gran d'origen i gestió completament africanes i de la qual Joan Mas ha estat vicepresident i hi està molt vinculat.

Durant el concert, Mas presentarà el seu nou disc, En la esquina del cielo, que conté 14 cançons, sis en castellà i vuit en català, compostes per ell mateix, i en el qual han col·laborat els millors músics del panorama musical català, com Joan Vinyals, Jordi Bonell, Pep Poblet, Jordi Armengol i Pere Bardagí.

Ja s'han posat a la venda 1.800 entrades, que ja estan gairebé esgotades, per al concert, que serà el 19 de setembre,. Aquell dia, Joan Mas sortirà a l'escenari amb tots els qui hi han col·laborat, a més de la coral juvenil Cor Vivaldi.

Joan Mas, que és conseller de diverses grans companyies, ha editat quatre CDs i tots amb finalitats solidàries. A partir d'ara es vol dedicar a compondre per a cantants joves.

stats