Cultura 16/10/2014

Els pallassos s'indignen per la imatge terrorífica que dóna d'ells la televisió

L'Associació de Pallassos Nord-americana ha mostrat censurat el Twisty, el pallasso assassí d''American Horror Story: Freak Show'

Ara
1 min

BarcelonaL'Associació de Pallassos Nord-americana (Clowns of America International) ha declarat la seva indignació pel que sembla que comença a ser freqüent: presentar el personatge del pallasso com un ésser malvat i pervers que acaba generant por en els més petits. La queixa ha vingut arran de l'aparició en televisió de Twisty, el pallasso assassí d''American Horror Story: Freak Show', interpretat per John Carroll Linch.

En unes declaracions fetes a The Hollywood Reporter, el president de l'associació, Glenn Kohlberger, ha confessat que és molt trista la imatge que es dóna dels pallassos a la televisió, un gremi que es dedica a entretenir els nens, però que en els últims anys ha vist com la seva imatge canvia fins a l'extrem de provocar por al públic. El creador de la sèrie, Ryan Murphy, ha tret importància al fet: "M'espanten molt més Cara Sagnant o Rubber Man", dos personatges d'altres capítols d''American Horror Story'.

Tant la petita com la gran pantalla poden alimentar la coulrofòbia, la por dels pallassos, en algunes de les seves produccions. Personatges com el Joker de 'Batman', el pallasso d''It', interpretat per Tim Curry, o el de 'Poltergeist' han contribuït a generar una fama dels pallassos com a éssers que, darrere del maquillatge, el nas vermell i la perruca, oculten una personalitat malvada.

stats