CINEMA
Cultura 14/04/2011

Almodóvar competirà al festival de Cannes

La seva última pel·lícula, 'La piel que habito', amb Elena Anaya i Antonio Banderas, buscarà la Palma d'Or al festival francès, entre l'11 i el 22 de maig

Redacció
1 min
Un fotograma de 'La piel que habito'

BARCELONAAquest matí s'han sabut els noms de les pel·lícules que participaran a la secció oficial del Festival de Cannes, que tindrà lloc a la la localitat francesa de l'11 al 22 de maig. L'última pel·lícula de Pedro Almodóvar, La piel que habito, un film noir amb tocs de terror i ciència ficció, hi competirà per aconseguir la Palma d'Or.

El cineasta manxec ha declarat: "Vaig al Festival de Cannes amb l'ambició de fer un bon paper en la cita mundial més important del cine d'autor, però no penso en premis. M'interessa sobretot al reacció del públic, la premsa i els distribuidors qie s'ocuparan de la pel·lícula al món", ha declarat amb un comunicat de la seva productora El Deseo.

La pel·lícula s'inspira en la novel·la Tarántula del francés Thierry Jonquet, i narra la història del doctor Ledgard (Antonio Banderas, que treballa amb Almodóvar més de dues dècades després de d'Átame), un cèlebre cirugià plàstic que vol crear una nova pell gràcies als avenços de teràpia cel·lular.

"Jo estic molt content amb el resultat de La piel que habito i tinc una curiositat enorme per veure quina és la reacció al festival. Per això he acceptat la invitació de la Secció Oficial. A més, Cannes és sempre un estímul per posar-se a dieta", ha dit.

stats