Televisió
Cultura 09/04/2014

Paolo Sorrentino prepara una sèrie protagonitzada per un Papa fictici

El director de l'oscaritzada 'La gran bellesa' relatarà a la petita pantalla la història del primer pontífex italoamericà

Ara
1 min
'La gran belleza'.

BarcelonaEl nou projecte de Paolo Sorrentino després de l'èxit de 'La gran belleza' no serà una pel·lícula. El director italià està preparant una sèrie televisiva protagonitzada per un Papa de Roma fictici que seria el primer pontífex italoamericà de la història. El títol provisional de la sèrie és 'The young pope'.

Segons un comunicat dels productors, "la sèrie és sobre els somnis, conflictes, la recerca del significat i la necessitat d'amor d'un Papa, vist a través de la visió única de Sorrentino". Lasèrie constarà de capítols de 50 minuts i comptarà amb una gran estrella internacional per al paper principal.

Lorenzo Mieli, un dels productors de la sèrie, va declarar al 'Corriere de la sera' que el Papa de la sèrie serà un personatge complex que rivalitzarà amb el Tony Soprano ('Els Soprano') de James Gandolfini, el Walter White ('Breaking Bad') de Bryan Cranston i el Frank Underwood ('House of cards') de Kevin Spacey.

stats