Música
Cultura 04/01/2019

Pau Donés s'acomiada dels escenaris amb un vídeo sentit i emotiu

"Sobretot, sigueu feliços. La vida és urgent i només n'hi ha una", recorda el cantant

Ara
1 min

Barcelona"Com molts de vosaltres ja sabeu, aquest 2019 parem: potser és hora de fer altres coses", comença el vídeo que ha difós aquest divendres Pau Donés, cantant de Jarabe de Palo, en què s'acomiada dels escenaris. El músic, visiblement emocionat, recorda la sort d'haver tingut l'oportunitat de viure del que més li agrada, les cançons: "Era la nostra vocació i també un somni, i hem tingut l'oportunitat de compartir una pila de cançons amb vosaltres, de formar part, d'alguna manera, de la banda sonora de la vostra vida i també de la nostra. La música ens ha connectat durant aquests 20 anys i estic molt agraït".

"Sobretot, sigueu feliços –recomana Donés al vídeo–. La vida és urgent i només n'hi ha una. Cal viure-la amb intensitat".

El novembre, Donés ja va explicar a l'ARA que havia arribat el moment de deixar els escenaris en una entrevista amb Antoni Bassas: "Han sigut 20 anys intensos i ara és el moment de parar –explicava–. Fem el llibre, els discos, els concerts, acabem amb un concert superxulo a Tarragona. Però, després d'això, jo vull fer altres coses. Porto 20 anys connectat a la música i sé que hi ha altres coses a fer".

stats