Cultura 05/04/2016

Pau Donés anuncia que ha vençut el càncer

El cantant de Jarabe de Palo celebra a les xarxes que ja "està net"

Ara
1 min
Pau Donés anuncia que ha vençut el càncer

BarcelonaPau Donés (Osca, 1966), cantant de Jarabe de Palo, ha anunciat a través de Twitter i Facebook que ja està net del tot i que ha vençut la batalla contra el càncer de còlon. Ho ha fet amb una fotografia d'ell mateix davant el mar i dient que per celebrar-ho avui beuria aigua amb gas.

Donés va anunciar el setembre passat, a través de les xarxes socials, que s'havia vist obligat a cancel·lar tota la gira de la seva banda, Jarabe de Palo, per un càncer de còlon. L'inici de gira estava anunciat per al 15 de setembre a Barcelona i havia de passar per Melilla, el Perú, Mèxic i les ciutats nord-americanes de Nova York, Washington, Miami, Orlando i Chicago, entre altres.

En aquell moment Donés es va adreçar als seus seguidors a través d'un vídeo gravat a l'hospital en el qual s'excusava per haver cancel·lat la gira i explicava que s'ha vist afectat per una greu malaltia de la qual havia estat operat quirúrgicament d'urgència.

"Tot va començar amb un mal de panxa", assenyalava Donés al vídeo. "En 20 dies he passat d'unes petites molèsties a operar de càncer de còlon". "Encara que gairebé per accident, en el meu cas hi vam arribar a temps. M'han tret la bestiola i el metge m'ha dit que, de moment, a descansar", continuava. "Per a aquest any ja no podrà ser, però el que ve, ens veiem a l'escenari", conclou el cantant.

stats