MÚSICA
Cultura 11/04/2013

Paul McCartney és el músic britànic més ric amb una fortuna de 800 milions

Andrew Lloyd Weber i U2 el segueixen, i Adele és l'intèrpret jove més rica amb 35 milions d'euros

Efe
1 min

BarcelonaL'exBeatle Paul McCartney es manté a la llista dels músics britànics més rics amb una fortuna que arriba gairebé 800 milions d'euros, segons el dominical 'The Sunday Times'. L'exBeatle, que farà 71 anys aquest juny, no ha baixat del primer lloc de la llista de músics més rics des de 1989, quan la seva fortuna s'estimava en uns 94 milions d'euros. Actualment, McCartney comparteix el seu patrimoni amb la seva dona, Nancy Shevell, de 52 anys i hereva d'una empresa de transports nord-americà que aporta uns 176 milions d'euros a la parella.

En els deu primers llocs també s'hi han colat Victoria i David Beckham amb un patrimoni de 235 milions d'euros. Però qui segueix en fortuna a McCartney és el compositor Andrew Lloyd Weber, amb 726 milions d'euros al seu poder, i el grup de rock irlandès U2, la fortuna dels quals ascendeix a 609 milions d'euros.

Adele, de 24 anys, capitaneja els músics joves més rics amb 35 milions d'euros, seguida de l'excomponent del grup de pop Girls Aloud, Cheryl Cole, de 29 anys i amb una carrera en solitari que li ha permès recollir una fortuna de 16,4 milions d'euros. Els cinc primers llocs de la llista corresponen a dones joves, com les cantants Leona Lewis, amb 14 milions d'euros, i Florence Welch, amb 10,5 milions d'euros.

El grup One Direction van guanyar l'any passat un total de 5,9 milions d'euros cadascun d'ells gràcies a l'èxit dels EUA del seu disc 'Up All Night'.

stats