Música
Cultura 08/12/2013

La Pegatina, Quimi Portet i Shuarma s'uneixen a una campanya per recaptar aliments

La campanya recaptarà donacions per internet i sortejarà una cistella de nadal musical amb entrades de concerts i festivals, discos i altres regals

Europa Press
1 min
La Pegatina  va oferir un espectacle intens i ple d'humor.

BarcelonaGrups i solistes del panorama musical independent participen en la campanya solidària 'Canciones contra el Hambre' de recollida de fons per als bancs d'aliments. Col·laboren músics catalans com La Pegatina, Quimi Portet i Shuarma, a més de María Villalón, El Canijo de Jerez, Toni Zenet, Xoel López, D'Callaos, Izal, Gritando en Silencio, Mäbu, Willy Naves, Caustic Roll Dave i V de Vodka, entre d'altres artistes.

A ells s'uneixen en aquesta iniciativa festivals i organitzacions del sector per donar un toc d'atenció i recaptar aliments en benefici de les persones amb pocs recursos. Els fons es recapten a través d'Internet mitjançant 'crowdfunding', i entre els donants se sortejarà una cistella de nadal musical amb entrades de concerts, festivals, discos i altres regals, un total de 220 premis valorats en més de 3.000 euros.

Al mateix temps i com acompanyament musical d'aquesta campanya, el disc recopilatori oficial de 'Canciones contra el Hambre' ja es pot escoltar a través del canal streaming Deezer i del web oficial cancionescontraelhambre.com, i també està disponible a Spotify i Grooveshark. La iniciativa està impulsada per l'associació cultural Velvet Factory, en col·laboració amb la Federació Espanyola de Bancs d'Aliments.

stats