'Bohemian Rhapsody', la pel·lícula de Queen, estrena el primer tràiler

El film sobre la vida de Freddie Mercury i de la banda arribarà als cinemes al novembre

A ritme de 'We will rock you', la pel·lícula 'Bohemian Rhapsody', sobre la banda de rock Queen, ha presentat aquest dimarts les primeres imatges. El tràiler, que ja té gairebé quatre milions de visualitzacions, mostra escenes amb els membres de la banda en concerts multitudinaris, treballant per elaborar les cançons i en converses amb productors. "L'única cosa més extraordinària que la seva música és la seva història", avança el tràiler.

El film, que arribarà al novembre als cinemes, estarà protagonitzat per Rami Malek, que serà l'encarregat d'interpretar Freddie Mercury, i també comptarà amb la participació de Gwilym Lee, Ben Hardy i Joseph Mazzello. Dirigit per Dexter Fletcher, 'Bohemian Rhapsody' serà un film biogràfic que arrencarà amb la formació de la banda a principis dels anys 70 i culminarà amb el concert Live Aid que Queen protagonitzar el 1985.

Més continguts de

SANT JORDI

Amb el suport de

Amb el suport de

Aquest és un contingut editorialment independent, escrit i editat per periodistes de l'ARA i finançat per un tercer

Seguir llegint →

Recomanador de Sant Jordi interactiu

El recomanador de llibres per Sant Jordi

Entra aquí i descobreix quin llibre t'interessa: respon a quatre preguntes bàsiques i et proposarem els títols que encaixen amb la teva elecció. Tens prop de 200 títols per jugar