MÚSICA
Cultura 07/05/2019

La Pegatina, Els Pets, Buhos, Joan Dausà i Oques Grasses actuaran al Petits Camaleons

El festival infantil de música catalana de Sant Cugat del Vallès torna el 5 i 6 d'octubre

Ara
1 min
La Pegatina amplia horitzons

BarcelonaSant Cugat del Vallès acollirà la 8a edició del festival infantil de pop català el Petits Camaleons, una trobada musical perquè els nens "puguin anar de festival amb normalitat" i tinguin el primer contacte en l'àmbit de la música en viu "de la mateixa manera que ho fan els adults", explica l'organització.

El Petits Camaleons serà enguany el 5 i 6 d'octubre. El cartell l'encapçalen grups de renom del panorama musical català com La Pegatina, Els Pets, Doctor Prats, Buhos, Joan Dausà i Oques Grasses, a més de Gertrudis, Lildami, Miqui Puig & Acp, Xiula, The Penguins, Sense Sal, Pepet i Marieta, Ju i Miquel del Roig. En total, 33 artistes oferiran un centenar de concerts en nou escenaris al voltant del Teatre-Auditori de Sant Cugat del Vallès. El dia abans, el 4 d'octubre, Els Pets faran el concert inaugural.

La programació del festival està pensada per a nens d'entre 0 i 14 anys: els volums estan adaptats als més petits, la programació és diürna i els concerts són curts. En l'última edició es va arribar als 8.000 assistents.

stats