CINE
Cultura 01/10/2014

Un vídeo mostra les connexions entre totes les pel·lícules de Pixar

'The Pixar Theory' sosté que totes les pel·lícules de l'estudi d'animació es troben interrelacionades i succeeixen al mateix univers

Europa Press
1 min

MADRIDLa coneguda com a 'The Pixar Theory', que va ser publicada fa més d'un any per Jon Negroni, apareix ara en forma de vídeo per demostrar les connexions temporals i espacials entre totes les pel·lícules de l'estudi de cinema. Una megatrama que comença i acaba en tots dos casos amb el personatge de 'Brave', i que se centra en els viatges en el temps i en els conflictes constants entre humans, animals i màquines.

Segons aquesta teoria, el personatge de la jove escocesa, ambientat en el segle XIV o XV, és el punt d'arrencada i clausura d'aquesta trama, a la qual succeiran els fets de pel·lícules com 'Toy Story' o 'Buscant en Nemo', i més tard altres com 'Cars', 'Wall-e' o 'Bichos'.

Noves races d'animals intel·ligents que evolucionen i creixen, màquines que controlen el món... fins a arribar a 'Monstres S. A.', la més futurista de tota la saga, ambientada entre els anys 4.500 i 5.000, i on finalment tornem a trobar la relació amb 'Brave'.

stats