Música
Cultura 20/05/2011

PJ Harvey vol donar a conèixer les seves obres de pintura i poesia

La cantautora té intenció de mostrar regularment les creacions que ha desenvolupat en paral·lel a la carrera musical

Redacció
1 min

BarcelonaLa cantautora anglesa PJ Harvey, una de les cites del Primavera Sound 2011, ha expressat una de les seves màximes ambicions a Spinner. PJ Harvey vol "donar a conèixer regularment" les seves produccions pictòriques, de poesia i relats curts que ha acomulat durant dècades.

"Sóc una escriptora entusiasta, no només de cançons sinó també de poesia, prosa i històries curtes". En paral·lel a la seva carrera musical, una trajectòria de dinou anys i vuit treballs en solitari, la cantautora assegura que pinta i escriu cada dia. Les seves obres van sortir a la llum el 2010, quan va participar en el magazín de Fracis Ford Coppola Zoetrope: All-Story.

L'entrevista també descobreix les aspiracions inicials de PJ Harvey. "Els meus inicis eren com a artista visual, no com a cantant". "Volia fer un curs d'escultura... però després se'm va obrir un camí cap a la música. Vaig tenir l'oportunitat de gravar un disc i em va allunyar de començar a fer-ho", explica.

Les arts visuals encara formen part de la seva vida: assegura que escriu i pinta cada dia i que fins i tot concep l'escriptura de cançons com "un procés molt visual". S'acaba d'iniciar en la pintura a l'oli i explica que voldria contribuir al món de l'art. "M'està agradant molt i voldria dedicar-hi més temps". Després de triomfar amb Let England Shake potser també ho farà amb les peces artístiques.

stats