Agenda cultural
Cultura 12/03/2021

Sol Picó, Buhos i Miró: deu propostes culturals per al cap de setmana

Últim cap de setmana de confinament perimetral amb propostes per a tots els gustos

Laura Cañuelo
2 min
Alan S. Kim i Stephen Yeun a Minari.

BarcelonaAquests dies el Dansa Metropolitana, el Festival Tradicionàrius i la Fundació Miró han presentat noves propostes. Aquí recollim deu plans per a aquest cap de setmana.

1. Sol Picó al Mercat de les Flors

Sol Picó presenta Animal de séquia dins del marc de La Quinzena Metropolitana de Dansa. L’espectacle, que es podrà veure al Mercat de les Flors, ofereix un relectura contemporània de la cultura popular valenciana. Els dies 13 i 14.  

2. 'Tosca' a Girona

L’òpera de Puccini arriba a Girona aquest diumenge després de passar per diverses ciutats catalanes. Maribel Ortega i Enrique Ferrer es posen en la pell de Floria Tosca i Mario Cavaradossi en aquesta adaptació que interpreta l'Orquestra Simfònica del Vallès. El dia 14 a les 18 h

3. Sessió de teràpia de Buhos i Albert Pla

Buhos i Albert Pla arriben aquest cap de setmana al Teatre Coliseum després de passar per tot Catalunya amb Teràpia col·lectiva. Aquest musical convida els espectadors a la reflexió i treball interior a través de l'humor, la sàtira i la crítica social. Del 12 al 14 al Teatre Coliseum.

4. Una batalla campal al Teatre Borràs 

Jordi Casanovas porta un grup d'amics al límit en la seva última proposta, una comèdia negra. Sopar amb batalla compta amb les interpretacions de Julia Barceló, Meritxell Calvo i Peter Vives, entre d'altres. Fins al 4 d'abril al Teatre Borràs.

5. La nova era de la Barcelona Gipsy Balkan Orchestra

El Festival Tradicionarius porta la barreja d'estils i sonoritats de la Barcelona Gipsy Balkan Orchestra al Palau de la Música. L'orquestra aprofitarà per presentar el seu àlbum Nova era i cantant aquest diumenge. El dia 14 a les 20 h.

6. CCCB diumenges al pati

Marina Espasa i Borja Bagunyà, autor d'Els angles morts, conversen sobre els OTNI (objectes textuals no identificats) aquest diumenge dins del cicle Diumenges al Pati, una col·laboració entre el CCCB i la Llibreria Laie. El dia 14 a les 12 h.

7. Frederica Amat i La Veronal al Lliure de Gràcia 

Frederic Amat torna al Lliure amb RRR. La proposta, que també forma part de La Quinzena Metropolitana de Dansa, explora els límits entre la imatge, el so i el moviment.

De divendres a diumenge al Lliure de Gràcia.

8. 'Minari'

La guanyadora del Globus d’Or com a millor pel·lícula de parla no anglesa arriba a les pantalles aquest divendres. Steven Yeun es posa en la pell d’un immigrant coreà que es trasllada amb la seva família a l'Arkansas de l'època de Reagan a la recerca del Somni Americà. A partir del dia 12.

9. Una Barcelona amb mirada de dona

L'Ajuntament de Barcelona ha organitzat dins del actes de celebració del Dia Internacional de la Dona una mostra de fotografies de la ciutat fetes per dones. L'exposició busca reivindicar el paper de la dona en el món de la fotografia i es podrà veure davant del Born Centre de Cultura i Memòria. Fins al 6 de juny.

10. Els Amics de l'Art Nou a la Fundació Miró

La Fundació Miró presenta aquest divendres Miró-ADLAN. Un arxiu a la modernitat. La mostra recull materials i documents de l’arxiu de l'ADLAN que repassen el paper cabdal del grup d'artistes en la consolidació de la modernitat a Catalunya durant els anys 30. Fins al 4 de juliol.

stats