Cultura
Cultura 02/03/2021

El CCCB munta activitats literàries els Diumenges al Pati

El cicle inclou debats, recitals i lectures vinculades al món de la literatura del 7 de març al 25 d'abril al Pati de les Dones

Ara
1 min
El CCCB en una imatge d'arxiu

BarcelonaEl CCCB estrena una nova proposta cultural aquest cap de setmana, Diumenges al Pati. El cicle, una col·laboració amb la llibreria Laie, se celebrarà al Pati de les Dones per tal de respectar les mesures de seguretat.

Diumenges al Pati oferirà debats, recitals i lectures vinculades al món de la literatura. Des del CCCB han explicat en un comunicat que el seu objectiu és explorar "la capacitat transformadora de la paraula i la literatura". La llibreria Laie ha afegit: "Són propostes valuoses i no ens agradaria que acabessin dissoltes en el riu de dades que naveguem cada dia".

Pel cicle hi passaran figures com Marina Espasa, Borja Bagunyà, Manuela Buriel i Paula Bonet, entre d'altres, durant les set sessions programades. Les entrades s'han de reservar amb antelació al web del CCCB per tal de seguir els protocols d'aforament. Els temes a tractar van des dels oficis vinculats al llibre fins a les avantguardes musicals, passant per la literatura, el pensament o el llibre infantil i juvenil. La primera activitat, Els dimonis de la traducció, es podrà veure aquest diumenge amb un diàleg entre Arnau Pons i Joan Ferrarons sobre la seva experiència en la traducció literària.

stats