Promoció
Cultura 21/11/2021

‘Política’, d’Aristòtil, i altres clàssics imprescindibles del món grecoromà, amb l’ARA

Els llibres es poden aconseguir a la botiga web del diari del 17 de novembre al 3 de desembre

1 min
Portada del llibre 'Política'

Aristòtil va ser un investigador incansable i un escriptor molt prolífic. Se li atribueixen al voltant de quatre-centes obres, de les quals només se'n conserven una cinquena part. Una d’aquestes obres és Política, que ofereix l’ARA. Tot i ser un text incomplet i poc homogeni, és l’anàlisi més realista de l’estructura sociopolítica dels estats de l’antiguitat. Aquest llibre, de gairebé 500 pàgines, és una invitació a qüestionar la tasca del polític tenint en compte la naturalesa humana, la raó i l’ètica. El filòsof hi reflexiona sobre l’organització d’una ciutat-estat, la ciutadania i la democràcia, els tipus de Constitució i la naturalesa dels governants.

A més de Política, d’Aristòtil, l’ARA també ofereix Els núvols, d’Aristòfanes; la Ilíada, d’Homer; Psique i Cupido, d’Apuleu; Lisístrata, d’Aristòfanes, i El soldat fanfarró, de Plaute. Tots aquests llibres tenen introduccions molt didàctiques escrites per grans experts del nostre país, alguns dels quals són el mateix traductor del llibre. Si el títol i l'autor d’aquestes publicacions poden fer enrere el lector no avesat a la lectura dels clàssics, és probable que les introduccions el convidin a llegir-los i a entendre’ls millor. 

Publicats per RBA/La Magrana, els llibres es poden obtenir en aquest enllaç del 17 de novembre al 3 de desembre. Els preus de cada volum són els següents: Política (18 €), Els núvols (14 €), la Ilíada (19 €), Psique i Cupido (14 €), Lisístrata (14 €) i El soldat fanfarró (14 €). El lot sencer té un cost de 90 €. 

stats