Literatura
Cultura 17/10/2016

Arriben els primers audiollibres de Gabriel García Márquez

'Crónica de una muerte anunciada', 'El coronel no tiene quién le escriba' i 'Doce cuentos peregrinos' són les primeres obres que publica en aquest format Penguin Random House del premi Nobel de literatura

Ara
1 min
Es posen a la venda els primers audiollibres de Gabriel García Márquez

MadridAquest dimecres l'editorial Penguin Random House publicarà tres novel·les de Gabriel García Márquez en format d'audiollibre: 'Crónica de una muerte anunciada', 'El coronel no tiene quién le escriba' i 'Doce cuentos peregrinos' –les dues primeres narrades per l'actor colombià Diego Trujillo–. El 15 de desembre se sumaran tres títols més a la col·lecció d'audiollibres del Nobel colombià: 'Del amor y otros demonios', 'Memoria de mis putas tristes', narrada per un altre actor colombià de renom, Alfonso Ortiz, i l'autobiografia 'Vivir para contarla'.

A part de les obres de García Márquez, a l'octubre també es posaran a la venda 'Veinte poemas de amor y una canción desesperada', de Pablo Neruda, recitats per l'actor argentinocolombià Julio César Luna, i al desembre es publicaran tres obres d'Isabel Allende ('El cuaderno de Maya', 'El amante japonés' i 'La isla bajo el mar') i dues d'Arturo Pérez-Reverte ('Hombres buenos' i 'El capitán Alatriste').

Penguin Random House va començar el projecte d'audiollibres fa dos anys i s'ha posicionat com l'única editorial espanyola que ofereix productes en aquest format. El seu objectiu és acabar l'any amb 140 nous títols en el catàleg d'audiollibres, entre els quals hi haurà obres de Ken Follett, Julia Navarro, Stephen King, Ildefonso Falcones, John Green, Roberto Bolaño o Mario Vargas Llosa, entre altres. Tots els audiollibres passen per un rigorós procés de producció, el qual inclou la gravació en els millors estudis dels Estats Units, Espanya i Amèrica Llatina.

stats