Cultura 22/05/2014

'Juego de Tronos' busca localitzacions a Andalusia

La productora de la sèrie busca ubicació per un dels "regne de la sèrie" de la cinquena temporada, segons Andalucía Films Comission

Efe
1 min

SevillaHBO, la productora de la sèrie 'Juego de Tronos', busca des de principis d'any indrets per gravar a Andalusia algunes parts de la cinquena temporada. Així ho ha confirmat Andalucía Film Comission, l'entitat que ha col·laborat amb la productora en aquesta tasca.

La cerca d'escenaris per part d'HBO s'ha estès per les vuit províncies de la comunitat. De moment, però, "no s'ha pres cap decisió definitiva" respecte si el rodatge es farà a Andalusia ni si la cinquena temporada es gravaria "íntegrament" o "parcialment" allà.

Andalucía Films Comission, però, ha assenyalat que la decisió s'haurà de prendre d'aquí poc, ja que el rodatge de la propera temporada ha d'estar en marxa abans de finals d'anys. Segons l'entitat, en cas que finalment es rodés a Andalusia, "es convertiria en un més dels regnes de la sèrie".

'Juego de Tronos' va estrenar la quarta temporada als EUA el 6 d'abril, assolint 6'6 milions d'espectadors. Actualment està en emissió.

stats