Teatre
Cultura 26/06/2019

El Quartet Mèlt porta 'Imparables' al Poliorama

L'espectacle torna a la cartellera després de l'èxit al Molino de Barcelona

Ara
1 min
El Quartet Mèlt presenten el seu projecte 'Imparables' al Poliorama

BarcelonaEl Quartet Mèlt, guanyador de la tercera edició d''Oh happy day', proposa un repàs històric i emocional de la història recent de Catalunya. 100 anys d'història col·lectiva, des de finals del segle XIX fins a l'actualitat, a través de 16 cançons. Així és 'Imparables', l'espectacle que es va estrenar el 10 de gener al Molino de Barcelona i que ara es podrà veure de nou al teatre Poliorama. L'espectacle està dirigit a tots els públics, seguint l'objectiu del quartet de gaudir i fer gaudir amb la música coral catalana.

Durant els 90 minuts que dura l'espectacle es reviuran moments com els cabarets de Barcelona dels anys 20, la Catalunya republicana, la Guerra Civil, la visita dels Beatles i els Jocs Olímpics de Barcelona del 1992. El Quartet Mèlt els reviu amb tocs d'humor, grans dosis d'emoció i cançons d'estils musicals diversos, com 'Muntanyes del Canigó', el tango 'Por una cabeza', coples de Concha Piquer i la 'Dansa del sabre' de la Trinca.

Els Cors de Clavé són el punt de partida d'un viatge immersiu, gràcies a la part actoral a mans d'Òscar Orbezo, actor/narrador, guionista i director de l'espectacle. Orbezo mostra diferents suports que han existit al llarg d'aquests 100 anys per poder escoltar música, com la ràdio, els tocadiscos, els cassets i CDs o les xarxes socials.

El Quartet Mèlt, format per la contralt Ariadna Olivé, el tenor Eloi Fort, el baríton Oriol Quintana i la soprano Carolina Alabau, porta 'Imparables' al Poliorama a partir del 20 de juny i fins al 28 de juliol.

stats