Mèdia 29/11/2015

Quartet Mèlt guanya la tercera edició d''Oh Happy Day'

La formació s'imposa a Giovinetto i Jarks, que queden en segona i tercera posició, respectivament

Núria Juanico
2 min
Quartet Mèlt / CCMA

BarcelonaLa final d''Oh Happy Day' ha començat amb un misteri. Un grup coral dels tres finalistes aplegava des del principi de la gala més del 50% dels vots, però es desconeixia qui era. Finalment, aquesta formació ha resultat ser Quartet Mèlt, que s'ha proclamat guanyadora del concurs de TV3 amb un 57,3% dels vots del públic. El cor Giovinetto ha quedat en segona posició amb un 22,6% dels vots, mentre que el grup masculí Jarks ha quedat en tercer lloc amb un 20,1% dels vots.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El guardó ha arribat de la mà de la coral In Crescendo, que va guanyar la segona edició del concurs. La formació ha fet el relleu del seu trofeu i l'ha donat a Quartet Mèlt. Amb aquest premi, el cor s'emporta l'oportunitat de fer una gira internacional per tres ciutats europees: Cardiff (Gal·les), Budapest (Hongria) i Salzburg (Àustria).

En aquest últim programa, cada cor ha interpretat dos temes, un en anglès i un en català. Jarks ha estat el primer grup a sortir a l'escenari per competir a la final. El grup vocal ha interpretat 'Whistle' de Flo Rida i 'Els teus somnis' de Sopa de Cabra. "Sou un conjunt d'emocions i de passar-ho bé, però sobretot d'aconseguir un somni", els ha dit Chenoa.

Per la seva banda, el cor Giovinetto ha arrencat les llàgrimes del públic i del jurat amb 'Per què he plorat?' del musical 'Mar i cel'. En la segona ronda, el grup de Puig-reig ha interpretat 'Sugar' de Maroon 5. "Moltes gràcies per haver compartit amb nosaltres aquesta evolució tan transparent. Ha estat meravellós i espectacular aquest creixement que heu fet", ha agraït Roger Coma al cor.

Finalment, Quartet Mèlt ha cantat 'La, la, la' de Joan Manuel Serrat i 'Fix You' de Coldplay. Les seves interpretacions han aixecat les lloances del jurat. "De les pedres en podeu treure suc. El virtuosisme us ho permet", ha subratllat Daniel Anglès. Amb la victòria d'aquest dissabte, Quartet Mèlt s'uneix a In Crescendo i Deudeveu, que van guanyar la segona i la primera edició d''Oh Happy Day', respectivament.

Com en les gales anteriors, les corals que havien estat eliminades al llarg d'aquesta tercera edició han tornat a pujar a l'escenari. Els grups han interpretat els temes 'Invencibles' d'Els Catarres (Veuscomsí), 'Hey Jude' dels Beatles (Estoc de Veus), 'Uptown Girl' de Billy Joel (TNT), 'Bombolles' d'Els Pets (4 18), 'Vitamina Sol' d'Antònia Font (Melòdics) i 'Bad girls' de M.I.A (Women). Durant el programa també s'han repassat els millors moments de cada cor i s'han penjat imatges en directe al compte d'Instagram del programa.

Les emocions han estat a flor de pell durant la gala, fins al punt que Roger Coma i Chenoa han intercanviat un petó als llavis. Més tard, Marc Giró s'ha volgut sumar a aquesta mostra d'afecte i ha repartit petons entre la gent que l'envoltava a la sala on es feia el recompte de votacions.

stats