Cultura 15/05/2015

Raimon inaugurarà el festival Interludi de Calonge

El cartell del certamen, que se celebrarà del 25 de juliol al 17 d'agost, comptarà amb Anna Roig i l'Ombre de Ton Chien, Maika Makovski, Mazoni, Joana Serrat i Pau Vallvè

Efe
1 min
Raimon, ahir a la nit al Liceu

BarcelonaUn total de set concerts conformen el cartell d'enguany del festival Interludi de Calonge, que inaugurarà l'actuació de Raimon el proper 25 de juliol. La quarta edició del certamen també comptarà també amb artistes com Anna Roig i l'Ombre de Ton Chien, Maika Makovski i Mazoni. La història d'aquest festival es remunta el 1968, posicionat com el festival més antic de la Costa Brava, però no va ser fins 2011 que es va reprendre l'activitat musical.

Els concerts es duran a terme a l'escenari del Pati d'armes del Castell de Calonge, lloc on també s'hi ha celebrat el festival Pròxims itinerant, que també té una seu a Barcelona. Joana Serrat i Pau Vallvè completen el cartell. El certamen conclourà el dia 17 d'agost amb una gala de clausura anomenada 'Postres de músics'. Amb la voluntat de maridar enologia, gastronomia i música, el xef Quim Caselles, guanyador d'una Estrella Michelin, aportarà un toc culinari entre música.

stats