Cultura 07/08/2015

'Retorn al futur' tindrà el seu propi Monopoli

El joc reproduirà els objectes més representatius de la saga com el DeLorean, el gos Einstein o les bambes Nike del futur       

Europa Press
1 min
El Monopoli del film Retorn al futur

MadridLa pel·lícula estatunidenca de ciència-ficció 'Retorn al futur' (1989) tindrà la seva pròpia versió de Monopoli. Les aventures de Marty McFly i 'Doc', que acaben de celebrar el seu 30 aniversari des que van aparèixer per primera vegada als cinemes, comptaran amb el seu joc de taula de la mà de Diamond Select Toys.

El joc compte amb fitxes metàl·liques que reprodueixen alguns dels objectes més representatius de la mítica saga com la màquina del temps construïda dins l'automòbil DeLorean, el gos Einstein, les bambes Nike del futur, el rellotge de Hill Valley o el monopatí volador.

En el joc, els participants podran adquirir propietats com el laboratori del Dr. Emmett 'Doc', la Torre del Rellotge, el Cafè dels 80, la casa de la família McFly a més de comptar amb caselles que fan viatjar els jugadors en el temps. El joc es presenta guardat dins d'una caixa que simula el tros de plutoni que el personatge de Christopher Lloyd va robar als terroristes de Líbia a la primera entrega de la saga creada per Robert Zemeckis.

stats