Cultura 11/04/2012

Una artista retrata durant dos anys una hamburguesa de McDonald's que no es podreix

La fotògrafa novaiorquesa Sally Davies reflecteix amb la seva obra 'Happy Meal Project' l'escàs valor nutricional d'un aliment que no es desintegra malgrat el pas del temps

Efe
1 min
'Happy Meal Project' / EFE

Nova York"Em costa creure que hagin passat dos anys. Jo semblo dos anys més gran, però ella està igual". L'artista novaiorquesa Sally Davis no fa cap referència a cap relació sentimental, sinó a l'obra que l'ocupa des de fa 730 dies: una hamburguesa de McDonald's. Davis porta retratant l'entrepà i les patates que l'acompanyen des que se'l va comprar, i ha batejat l'obra amb el nom de 'Happy Meal Project'.

Després del temps que ha passat en companyia de l'hamburguesa, Davis ha constatat amb les seves fotografies que no es podreix. Segons l'artista, el pa s'ha assecat i trencat en algunes parts, mentre que la carn ha quedat "com una pedra" i s'ha encongit una mica. Les patates fregides tenen gairebé el mateix aspecte.

Davis, que va iniciar la seva carrera com a pintora fa més de trenta anys, vol reflectir amb 'Happy Meal Project' les poques qualitats nutricionals del producte de McDonald's. El projecte compta ja amb centenars de fotografies que es poden veure al web de Davis, així com a Facebook i a Flickr.

stats