CINEMA
Cultura 16/01/2012

Ricky Gervais, moderat en uns Globus d'Or plens de 'glamour'

Justin Bieber, Madonna, Antonio Banderas i Seth Rogen van patir els comentaris sorneguers d'un presentador que va evitar la polèmica de l'any passat

Ara
2 min
Ricky Gervais a la cerimònia dels Globus d'Or

BarcelonaDesprés de fer un monòleg ple de comentaris ofensius durant l'entrega de premis del 2010-2011, Gervais va fer les paus amb Hollywood. El comediant britànic, que repetia per tercera ocasió com a mestre de cerimònies dels Globus d'Or, va moderar el to, i les seves burles van ser replicades de forma digna pels famosos. Gervais va començar desacreditant la virilitat del cantant Justin Bieber i menyspreant els Globus d'Or, tot i que finalment va optar pel recurs de l'acudit fàcil per criticar, entre d'altres, Colin Firth, Antonio Banderas, Salma Hayek i Madonna.

El presentador va fer servir el sarcasme per fer broma sobre la vida sexual de la cantant de Like a virgin, que va rebre el premi a la millor cançó pel tema Masterpiece, de la pel·lícula W.E. Madonna, amb el somriure posat, el va desafiar en directe: "Si sóc només com una verge, Ricky, llavors per què no vens aquí i fem alguna cosa al respecte. No he fet un petó a una dona des de fa uns quants anys... almenys, no per televisió".

El torn els va tocar després a Banderas i Salma Hayek en el moment d'anunciar el guanyador de la millor comèdia televisiva, premi que va rebre la sèrie Modern Family. Gervais, després d'assegurar que eren "gent interessant", va atacar contra el seu nivell d'anglès: "No es pot entendre res del que diuen". Banderas, per part seva, va respondre recitant en espanyol, llengua que va utilitzar després la colombiana Sofía Vergara per donar les gràcies pel premi obtingut per la sèrie Modern Family: "Gràcies, Antonio, gràcies, Salma, per fer d'això un premi internacional. El rebrem en dos idiomes".

El moment més picant de la nit el va tenir Seth Rogen, actor de Superbad, que va anunciar, junt amb Kate Beckinsale, el nom de la guanyadora del premi a la millor actriu de comèdia o musical per a Michelle Williams a My week with Marilyn. "Hola, sóc Seth Rogen i en aquests moments estic mirant de dissimular una erecció massiva". Beckinsale va quedar descol·locada i després de riure. Va ser incapaç de recitar la seva part de presentació.

stats