Cinema
Cultura 10/11/2011

Ricky Gervais s'ofereix per presentar els Oscar i els Globus d'Or: "Dues cerimònies pel preu d'una!"

Després de l'acomiadament de Brett Ratner i la renúncia d'Eddie Murphy a presentar la gala dels Oscar, el comediant anglès es postula com a conductor de les dues festes més importants de la indústria del cinema

Ara
1 min
El polifacètic Gervais és còmic, guionista, director i dibuixant.

BarcelonaSeria el final més rocambolesc d'una setmana de bojos a Hollywood. Després que Eddie Murphy renunciés a presentar la gala dels Oscar, Ricky Gervais s'ha ofert per substituir-lo, posant sobre la taula una oferta imbatible: "Els Oscar i els Globus d'Or. Dues cerimònies pel preu d'una"!"

En declaracions a la web Access Hollywood, Gervais assegura que ho pot fer sense problemes. "Si haig d'estar a la ciutat igualment per presentar els Globus d'Or, no hi veig cap problema".

L'Acadèmia de Hollywood, que està buscant un nou presentador per a la gala, no s'ha pronunciat al respecte. Gervais, de fet, ni tan sols s'ha confirmat com a presentador de la gala dels Globus d'Or, on l'any passat va exercir de flagell de Hollywood fent acudits sobre l'elit de Hollywood i burlant-se pel·lícules nominades, provocant una gran aldarull mediàtic. Tot i així, fa temps que es rumoreja que Gervais podria repetir aquest any. "No m'ho han preguntat oficialment, així que no sé què diria, però és molt temptador", ha declarat l'actor.

stats