Cinema
Cultura 17/11/2011

Ricky Gervais tornarà a presentar els Globus d'Or

Tot i la polèmica de l'any passat, el comediant repeteix com a presentador d'una gala en què les audiències televisives manen

Ara
1 min
Ricky Gervais als Globus d'Or

BarcelonaL'Associació de la premsa estrangera de Hollywood (HFPA) va confirmar per Twitter que Ricky Gervais presentarà per tercera vegada la cerimònia dels Globus d'Or. L'any passat, els seus comentaris sobre alguns dels intèrprets, pel·lícules i la mateixa Associació van ferir sensibilitats –"ha estirat molt la corda... i ocasionalment l'ha trencat", va manifestar un dels membres de l'Associació després d'aquella cerimònia–, per la qual cosa no era desgavellat pensar que, tot i l'èxit d'audiència i el fervor que havien provocat a Internet els seus acudits, les possibilitats de Gervais per repetir com a presentador de la gala fossin més aviat escasses.

Finalment, les preferències del canal NBC, que retransmet la cerimònia, s'han imposat i Gervais serà el conductor de la cerimònia. La HFPA ha reconegut a la seva pàgina web que no tothom està "content" amb la decisió, perquè els seus comentaris esmolats sobre algunes estrelles van provocar "còlera i ressentiment en alguns sectors". Però no en l'audiència, que va arribar als 17 milions d'espectadors i va esclafar la competència en aquella franja horària.

La 69a edició dels Globus d'Or se celebrarà el proper 15 de gener al Beverly Hilton Hotel, de Beverly Hills.

stats