Música
Cultura 18/04/2013

Robert Forster i The Raincoats actuaran al cicle 'Primera persona' del CCCB

El festival literari i musical se celebrarà els dies 3 i 4 de maig i també hi participaran els escriptors Junot Díaz i Shalom Auslander

Ara
1 min

BarcelonaL'australià Robert Forster (ex The Go-Betweens) i Ana da Silva i Gina Birch (la banda britànica The Raincoats) seran alguns dels protagonistes de la segona edició del cicle 'Primera persona', que se celebrarà al CCCB els dies 3 i 4 de maig. El cicle, ideat per Kiko Amat i Miqui Otero, combina la música i la literatura, el monòleg humorístic i la posada en escena teatral

La part musical compta amb la presència de Robert Forster, que oferirà un recital especial que també inclou composicions de The Go-Betweens. L'acompanyaran Part Company, un formació agrupada especialment per a 'Primera persona' amb músics de l'escena barcelonina com Fred i Son, Evripidis Sabatis i Adrián de Alfonso. El cartell musical el completa el post-punk d'Ana da Silva i Gina Birch, de The Raincoats, que combinaran la música amb vídeos i lectura de textos. Les acompanyarà la cantautora punk Lidia Damunt.

En l'àmbit literari hi participaran el novel·lista dominicà Junot Díaz, autor de La maravillosa vida breve de Óscar Wao –amb la qual va guanyar el premi Pulitzer l'nay 2008– i l'escriptor nord-americà Shalom Auslander, responsable del llibre 'Lamentaciones de un prepucio'.

La sessió es completarà amb una conversa sobre hip-hop amb Ramón Giménez 'El Brujo', DJ Neas i el periodista musical Luis Hidalgo.

stats