CINEMA
Cultura 03/02/2011

Rodrigo Cortés rodarà el seu nou film 'Red lights' entre Barcelona i Canadà

La nova pel·lícula del director de 'Buried' tindrà com a estrelles Robert de Niro, Sigourney Weaver i Cillian Murphy

Agència
1 min
Robert de Niro

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } El realitzador Rodrigo Cortés començarà el pròxim 14 de febrer el rodatge del seu nou i ambiciós film, Red lights, un thriller sobrenatural en què ha enrolat Robert de Niro, Sigourney Weaver i Cillian Murphy i que es rodarà entre Barcelona i el Canadà. El director ja està està submergit en la preparació d'aquest rodatge, que tindrà el seu primer cop de claqueta un dia després del lliurament dels premis Goya, als quals participa en deu categories.

Red lights explora els mecanismes de percepció al voltant de la història de Simon Silver, un llegendari parapsicòleg que reapareix en la vida pública després de trenta anys d'absència. Aquest personatge, interpretat per Robert de Niro, serà seguit per dos investigadors de fraus paranormals, interpretats per Sigourney Weaver i Cillian Murphy, que destaquen en un repartiment completat per Leonardo Sbaraglia, Joely Richardson, Elizabeth Olsen i Toby Jones.

"És un thriller paranormal que serveix com a excusa per explorar els mecanismes de percepció i com el cervell humà és un instrument poc fiable per percebre la realitat", va explicar Rodrigo Cortés. El director, que també ha escrit el guió de la cinta, busca analitzar "dos móns oposats i per tant molt similars: els escèptics, els racionalistes, els científics, i els creients, per anomenar-los d'alguna manera. Entendre les seves raons profundes per crear una dialèctica interessant", assegurava llavors.

Red lights és una producció de Versus Entertainment en associació amb Cindy Cowan Entertainment, Antena 3 Films i Televisió de Catalunya, i serà distribuïda a Espanya per Warner Bros Pictures.

stats