MÚSICA
Cultura 28/03/2013

Els Rolling Stones tornaran als escenaris i actuaran per primera vegada a Glastonbury

Ses Satàniques Majestats faran un concert al festival el 29 de juny, fet que suposarà la seva reaparició després dels xous que van fer a Londres i Nova York el novembre de l'any passat

Efe
1 min
Rolling Stones / EFE

LondresEls Rolling Stones tornaran a pujar a un escenari al festival britànic de Glastonbury el 29 de juny, pocs mesos després de la seva reaparició a Londres i Nova York, amb què van trencar cinc anys allunyats dels escenaris. La banda continua així la minigira, batejada amb el nom "50 and counting", amb el llançament del recopilatori 'GRRR!' que conté dos temes nous.

La banda britànica, que va celebrar el 2012 mig segle de vida, compartirà cartell amb grups com Mumford & Sons, Arctic Monkeys, Primal Scream i Nick Cave And The Bad Seeds. Les 135.000 entrades del festival, que van valdre uns 230 euros, es van esgotar en dues hores l'octubre passat, però està previst que a l'abril estiguin disponibles els bitllets que s'hagin tornat.

Serà la primera vegada que la banda de Mick Jagger i Keith Richards actuen al festival britànic, el més llegendari del món. Les entrades per al festival ja estan esgotades des de molts mesos abans de fer-se públic el cartell.

stats