Música
Cultura 25/10/2012

Els Rolling Stones anuncien dos concerts sorpresa a París

La banda anglesa, que enguany celebra el seu 50è aniversari, actuarà davant 350 persones aquest dijous a la sala Trabenco, i dilluns al Teatre Mogador. El grup escalfa motors per la seva primera gira des del 2007, que començarà el 25 de novembre a Londres

Efe/ara
1 min

ParísEls Rolling Stones escalfen motors per a la gira que començaran el pròxim 25 de novembre amb dos concerts sorpreses a París: el primer aquest dijous i el segon el proper dilluns. Les entrades s'han posat a la venda aquest migdia a un preu de 15 euros a la Virgin Megastore dels Camps Elísis, segons ha informat el compte oficial de Twitter de la banda. L'organització ha deixat clar que l'ús de telèfons mòbils i càmeres estarà del tot prohibit.

Segons va avançar el diari 'Le parisien', el primer concert de la banda tindrà lloc a la sala Trabenco, amb capacitat per a 350 persones. El concert de dilluns al Teatre Mogador serà encara més exclusiu: la societat de gestió Carmignac ja ha enviat les invitacions per aquest assaig amb públic, precisant que l'espectacle és "el secret més gran del 2012".

L'última vegada que es va poder veure Mick Jagger, Charlie Watts, Keith Richards, Charlie Watts i Ron Wood tocant en directe va ser el 26 d'agost del 2007, en la conclusió de la gira 'Bigger Bang' a Londres. El grup tornarà a la capital britànica el 25 de novembre a l'O2 Arena, on hi actuarà de nou el 29 de novembre. El 13 i el 15 de desembre la banda desembarcarà al Prudential Center de Newark, prop de Nova York.

stats