MÚSICA
Cultura 30/05/2019

Mira el nou videoclip de Rosalía, 'Aute cuture'

La cantant actuarà dissabte al Primavera Sound un any després de llançar 'El mal querer'

Ara
1 min

BarcelonaUn dia abans d'aterrar a Barcelona per actuar aquest dissabte al Primavera Sound i un any després de llançar el senzill 'Malamente', que formaria part del disc 'El mal querer', Rosalía estrena el tema i el videoclip 'Aute cuture', produït per El Guincho, el seu col·laborador habitual. La cantant ja havia interpretat la cançó en alguns concerts durant la gira d''El mal querer', com al concert a la plaça Colón de Madrid i al festival Lollapalooza a Buenos Aires, i els més fans la coneixien per la tornada d'"esto está encendí'o, na, na, na".

Rosalía torna a les palmes i a un ritme més flamenc després de l'èxit del 'reggaeton' de 'Con altura', que ja supera els 240 milions de reproduccions a YouTube. El terme correcte en francès és 'haute couture' (alta costura), que la cantant de Sant Esteve de Sesrovires adapta al seu propi registre.

Les manicures extravagants que reivindiquen cantants femenines com Bad Gyal, Cardi B., Rihanna i la mateixa Rosalía prenen el protagonisme del tema. En un avançament que va publicar abans de l'estrena, un personatge narra l'origen del concepte: "Al negoci de la bellesa, les coses no sempre són maques. La prova eren les noies d'Aute Cuture, un grup de manicuristes ambulants. Van passar per aquest poble i es deia que les ungles que esculpien eren màgiques", explica.

stats