Cultura 14/04/2021

J.K. Rowling llançarà un nou llibre infantil: 'El porquet de Nadal'

És la primera novel·la que publica per a joves a partir de 8 anys des de 'Harry Potter'

1 min
Evolució
 O censura?

BarcelonaL'autora de la saga de Harry Potter, J.K. Rowling, publicarà un nou llibre infantil, El porquet de Nadal, que sortirà a la venda el 13 d'octubre del 2021 a Estrella Polar (Grup 62). L'obra es publicarà simultàniament al Regne Unit, Austràlia, Nova Zelanda, Irlanda, l'Índia, els Estats Units i el Canadà, i es traduirà a més de vint idiomes a través d'editorials de tot el món.

El porquet de Nadal és una aventura sobre l'amor d'un nen per la seva joguina més preuada i fins on és capaç d'arribar per recuperar-la. És una història independent que no té relació amb cap de les obres anteriors de J.K. Rowling i va adreçada a nens a partir de 8 anys. En Jack adora el Poquet, la seva joguina de tota la vida, a qui diu Puk. Però el perd durant la nit de Nadal i el seu substitut, el Porquet de Nadal, l'ajudarà a recuperar-lo. El llibre inclourà nou il·lustracions en blanc i negre a doble pàgina de Jim Field.

El porquet de Nadal és la primera novel·la infantil de J.K. Rowling després de Harry Potter i del conte L’Ickabog, que es va difondre en línia per entregues de manera gratuïta per entretenir els nens durant el confinament el 2020.

stats