Música
Cultura 24/07/2012

Rubén Blades es ven la col·lecció de còmics

El cantant i polític panameny, que s'ha passat la vida col·leccionant historietes, pensa que ha arribat l'hora de desfer-se'n i vol subhastar-les

Efe / Ara
1 min
'Action Comics' #1

Nova YorkRubén Blades, el popular cantant i polític panameny, ha col·leccionat còmics des que era un marrec. Ara, però, diu que ha arribat l'hora de deixar de banda la seva passió i desfer-se de la col·lecció. "Vull vendre'ls a poc a poc, per concentrar-me en altres coses –va explicar Blades–. Tinc massa llibres, i un cop vaig completar les sèries que col·leccionava, vaig sentir que l'objectiu s'havia acomplert".

El creador de 'Pedro navaja' va col·leccionar còmics durant més de tres dècades, un temps en què ha completat una col·lecció àmplia i diversa dels personatges més populars, que inclou joies com 'Detective Comics' #27 (la primera aparició de Batman) i 'Action Comics' #1 (el debut de Superman).

Els interessats poden pujar pel gairebé mig miler d'exemplars de Blades fins al pròxim 13 d'agost en la subhasta 'online' organtizada per la pàgina web 'ComicConnect.com'.

stats