Música
Cultura 29/03/2015

L’ARA celebra els 20 anys de Sabor de Gràcia amb un disc

L'àlbum inclou deu noves composicions inèdites i cinc versions, entre les quals hi ha 'Boig per tu', de Sau. Es podrà aconseguir amb l'ARA els dies 4,5 i 6 d'abril a un preu de 9,95 euros

Ara
1 min
Sabor de Gràcia

BarcelonaEl grup de rumba Sabor de Gràcia arriba aquest 2015 a una efemèride important: dues dècades de trajectòria. Per celebrar-ho, la formació fundada per Antonio Carbonell Sicus al barri barceloní de Gràcia ha gravat un nou disc, 'Gitanos catalans: 20 anys de Sabor de Gràcia', que l’ARA oferirà als seus lectors del 4 al 12 d’abril a un preu de 9,95 euros.

L’àlbum inclou deu noves composicions inèdites i cinc versions, entre les quals hi ha 'Boig per tu', de Sau, amb la col·laboració de Pep Sala, 'Hope for the future', amb Steve Hogarth (dels Marillion), i 'D’un temps d’un país', de Raimon. Altres dels convidats al disc són Las Migas, Francesc Ribera Titot i Òscar Dalmau. Al llarg dels 20 anys de trajectòria, Sabor de Gràcia han publicat discos com 'Tots els colors' (1996), 'El mundo baila' (2004), 'La cançó amb rumba' (2006) i 'Sabor pa’ rato' (2010).

stats