Còmic
Cultura 22/01/2015

Santamaria anuncia que el Museu del Còmic "està desencallat" i es podria inaugurar el 2017

El director del Saló del Còmic assegura que el Centre de les Arts del Còmic i la Il·lustració serà "un equipament de referència"

Acn
1 min

BarcelonaEl secretari general de FICOMIC i director del Saló internacional del Còmic de Barcelona i del Manga, Carles Santamaria, ha anunciat aquest dijous que el projecte del Centre de les Arts del Còmic i la Il·lustració (CACI) de Badalona està "desencallat" i que es podria inaugurar a finals del 2017.

Santamaria ha assegurat que el centre serà "un equipament de referència". Ha explicat que el passat 22 de desembre va visitar les obres del Centre, que es troba en fase de construcció, amb el director general de Patrimoni Cultural, Joan Pluma, el director general de Creació i Empreses Culturals, Jordi Sellas i la regidora de Cultura de l'Ajuntament de Badalona, Montserrat Salgado.

Santamaria ha destacat que FICOMIC i tot el sector del còmic estan compromesos amb aquest projecte. Segons ha explicat, "per fi s'ha trobat la forma de desencallar-lo". Ha recordat que en aquest equipament es va fer una inversió de tres milions d'euros per part de l'Ajuntament de Badalona.

stats