Cultura 03/08/2021

Santi Balmes sobre el cas Sergio Dalma: "Quina diferència hi ha entre veure el concert assegut o dret si no et mous del lloc?"

El cantant relativitza la polèmica i apel·la al sentit comú del públic

Ara
2 min
Love of Lesbian a Pedralbes.

BarcelonaEl cantant de Love of Lesbian, Santi Balmes, s'ha pronunciat sobre la polèmica sorgida després que Sergio Dalma animés el públic a ballar i desafiés l'organització d'un concert que demanava al públic que segués. En una entrevista amb Europa Press, Balmes ha afirmat que creu en el sentit comú de cada espectador. "El públic ha de tenir el seu criteri per no deixar-se portar en cada moment o perquè, si el cantant li demana fer la vertical, no la faci", ha reiterat. Després de recordar que Sergio Dalma ja ha demanat disculpes, cosa que "l'honora", ha admès en tot cas que el discurs és "estrany" en el context actual. "Quina diferència hi ha entre veure el concert assegut o veure'l dret sempre que no et moguis del lloc?", es pregunta. "Cap". Cal tenir en compte que el públic anava amb mascareta a l'aire lliure. Love of Lesbian van ser protagonistes del primer concert de la represa postcovid al concert del Palau Sant Jordi, però també han actuat en escenaris en què el públic havia d'estar assegut i s'aixecava puntualment en alguns temes, com al Festival de Peralada.

"En aquest país o no hi arribem o ens passem. Pot ser que les autoritats de cada lloc es pensin que som una raça incontrolable. A partir d'aquí, que cadascú tregui les seves conclusions", ha indicat. En aquesta línia, ha admès que és difícil abstreure's de tot en un concert. "En un moment d'evasió has d'estar recordant el problema del qual precisament estàs intentant fugir", ha dit en al·lusió al context sanitari actual.

L'artista ha recordat que el sector té molt present l'escenari sociosanitari actual: "Estem com espartans, amb proves PCR cada vegada que sortim", ha dit.

stats