MÚSICA
Cultura 25/10/2011

El segell Bankrobber celebra el 10è aniversari

El segell independent barceloní fa 10 anys de vida i ho celebrarà amb un concert especial el 16 de desembre i amb reedicions de discos

Ara
1 min
Bankrobber

BarcelonaAquest desembre farà 10 anys que en un pis de l’Eixample barceloní començaven les activitats del segell musical independent Bankrobber. En 10 anys el segell ha editat una quarantena de referències discogràfiques d'artistes com Mazoni, El Petit de Cal Eril, Guillamino, Sanjosex i Els Surfing Sirles, entre d'altres, i ha organitzat milers de concerts i diverses produccions pròpies.

Per celebrar la primera dècada de vida, Bankrobber prepara una sèrie d’activitats. Les primeres seran la recuperació en vinil de discos seminals d'artistes del segell (dos d’ells inèdits), i la celebració a la Sala Apolo, el 16 de desembre, d’un concert especial en què intervindran tots els artistes de Bankrobber (El Chico Con La Espina En El Costado, El Petit de Cal Eril, Els Surfing Sirles, Espaldamaceta, Guillamino, Le Petit Ramon, Mazoni i Sanjosex), amb la participació de The Gramophone Allstars com a backing band. Esperit!, l'últim fitxatge del segell, serà l'encarregat d'obrir el xou.

Pel que fa a la campanya de reedicions, Bankrobber recuperarà en format vinil dues obres pràcticament inèdites, els primers discos d’El Petit de Cal Eril (Per què es grillen les patates?) i d'Els Surfing Sirles (D’aqui 100 anys no hi haurà alcaldes), dos discos descatalogats de Mazoni (7 songs for a sleepless night) i Guillamino (1 dia), i Jo, la donya i el gripau, de Pau Riba.

stats