Propostes
Cultura 17/03/2017

Setmana del 'Play', del 17 al 23 de març

2 min
Setmana del 'Play', del 17 al 23 de març

'incerta glòria', per fi al cinema

Incerta glòria, la gran novel·la de Joan Sales, ja té la seva esperada versió cinematogràfica. El film, dirigit per Agustí Villaronga (Pa negre) i protagonitzat per Marcel Borràs, Núria Prims, Oriol Pla i Bruna Cusí, s'estrena avui divendres.

+ Detalls

'Incerta glòria', d'Agustí Villaronga

Consulteu la cartellera

Un Kosmopolis amb PJ Harvey i Werner Herzog

La cantant PJ Harvey i el cineasta Werner Herzog són dos dels grans noms que passaran pel Kosmopolis 2017, la trobada biennal que té lloc al CCCB i que explora les manifestacions de la literatura en totes les seves dimensions i més enllà dels gèneres.

+ Detalls

Kosmopolis

CCCB (Barcelona)

22-26 de març

Joe Lovano al Festival de Jazz de Terrassa

El saxofonista de Cleveland és un dels plats forts del 36è Festival de Jazz de Terrassa, que s'allarga fins al 2 d'abril. El gran tenorista nord-americà presenta el seu projecte Classic Quartet, amb què ret homenatge als clàssics del jazz, del swing al bebop.

+ Detalls

Joe Lovano

Nova Jazz Cava (Terrassa)

17 de març

Extended performance, circ en procés de creació

Cinquena edició d'Extended Performance, que mostra el procés de creació de les companyies residents a La Central del Circ. Una bona oportunitat per conèixer de prop el circ contemporani més actual amb la possibilitat d'interactuar amb els artistes.

+ Detalls

Extended Performance

La Central del Circ (Barcelona)

17-18 de març

Dansa que aboleix les etiquetes de gènere

La desaparició del gènere com a solució a la desigualtat. Aquesta és la proposta de Crotch (entrecuix), l'espectacle de dansa que dirigeix Catalina Carrasco amb la participació de membres de l'associació trans Generem! dins el cicle La revolució dels gèneres.

+ Detalls

'Crotch'

Sala Beckett (Barcelona)

23-26 de març

Gran trobada de la poesia al Poblenou

Una seixantena de poetes, poetes visuals, editorials i revistes objecte es reuniran aquest cap de setmana a l'antiga fàbrica modernista del Poblenou Utopia 126. Hi haurà recitals, espectacles, xerrades, presentacions de llibres i tallers de poesia per a nens.

+ Detalls

UtopiaMarkets Poesia

Utopia 126 (Barcelona)

17-19 de març

Deixeu els mp3 a casa!

Els MP3 estan prohibits a l'Indepedent Label Market, un mercat de segells independents que reivindica la música en vinil. Amb presències sonades (Brownswood, City Slang, Domino, Soul Jazz Records, Ninja Tune...) i una programació paral·lela repartida per la ciutat.

+ Detalls

Independent Label Market Barcelona

CREC Poble-sec (Blesa 27, Barcelona)

18 i 19 de març

stats