Propostes
Cultura 07/12/2018

La setmana del ‘Play’, del 7 al 13 de desembre

Ara Play
2 min
La setmana del ‘Play’

SECRET VIDA

La finca Mas Solers de Sant Pere de Ribes acull aquest cap de setmana aquest nou festival, en què el públic només coneixerà el cartell quan els artistes pugin a l’escenari. Una aposta innovadora dels organitzadors del festival Vida.

7 I 8 DE DESEMBRE

FESTIVAL DIÀSPORA

A partir de dijous, els cinemes Girona de Barcelona acullen el 15è Festival de Cinema Colombià Diàspora, amb films com Pájaros de verano, La vendedora de rosa s i La virgen de los sicarios, i sota el lema “Colòmbia: cinema, literatura i societat”.

DEL 13 AL 16 DE DESEMBRE

‘ROMA’ ALS CINES VERDI

No us perdeu l’oportunitat de veure la magnífica Roma, d’Alfonso Cuarón, en pantalla gran. Abans de la seva estrena online a Netflix el 14 de desembre, la que de ben segur serà una de les pel·lícules de l’any només es podrà veure als cinemes Verdi.

FINS AL 13 DE DESEMBRE

FLUX 2018

Arriba a l’Arts Santa Mònica la tretzena edició del Festival de Vídeo d’Autor de Barcelona, Flux, un aparador per conèixer els creadors audiovisuals que treballen en camps com el videoart, el documental de creació o les videoinstal·lacions.

DE L’11 DE DESEMBRE AL 5 DE GENER

FILMOXARXA

La Filmoteca de Catalunya i la Federació Catalana de Cineclubs han posat en marxa una iniciativa per difondre el cinema català i europeu arreu del territori, amb 20 cineclubs adherits. Dijous que ve es projectarà Drabet (Homicidi involuntari ), de Per Fly, a la Seu d’Urgell.

FINS AL 27 DE GENER

stats