Propostes
Cultura 05/10/2018

La setmana del ‘Play’, del 5 a l’11 d’octubre

Ara Play
1 min
La setmana del ‘Play’

TEMPORADA ALTA

Arrenca la 27a edició del Temporada Alta, que presentarà gairebé cent propostes d’arts escèniques i que s’inaugura oficialment dissabte amb Isabella’s room, de Jan Lauwers & Needcompany, al Teatre Municipal de Girona.

DEL 5 D’OCTUBRE AL 10 DE DESEMBRE

FIRA MEDITERRÀNIA DE MANRESA

Ja està en marxa la 21a Fira Mediterrània de Manresa, que enguany explora la relació entre els rituals i la creació escènica, amb més de cent espectacles -alguns al carrer- de dansa, circ, teatre i música folk.

FINS AL 7 D’OCTUBRE

SITGES 2018

Superat el mig segle de vida, el Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya torna amb un programa de fins a 250 pel·lícules que comptarà amb un centenar de convidats. Ha obert el festival Suspiria, remake del clàssic de Dario Argento, i Tilda Swinton ha estat guardonada amb el Gran Premi d’Honor.

DEL 4 AL 14 D’OCTUBRE

FORT FESTIVAL

El recinte emmurallat de Tossa de Mar acull aquest cap de setmana la segona edició del Fort Festival, amb grans noms de la música electrònica internacional com Jeff Mills, Rødhåd, Maceo Plex i Mano Le Tough, entre molts altres.

DEL 5 AL 7 D’OCTUBRE

PETITS CAMALEONS

Torna al Teatre-Auditori de Sant Cugat el festival de música per a nens i nenes Petits Camaleons, que ja va per la setena edició. Amb Jarabe de Palo, Els Catarres, Ramon Mirabet, Buhos, Quimi Portet, Obeses i El Petit de Cal Eril, entre més d’una trentena de propostes.

6 I 7 D’OCTUBRE

stats