Propostes
Cultura 15/06/2018

La setmana del ‘Play’ del 15 al 21 de juny

Ara Play
1 min
La setmana del ‘Play’

(A)PHÒNICA

Ja està en marxa la quinzena edició del Festival de la Veu de Banyoles, amb actuacions, aquest cap de setmana, de Judit Neddermann, Vinicio Capossela, Dr. Calypso, Intana, Roger Mas, Ariel Rot i El Petit de Cal Eril, entre d’altres.

FINS AL 17 DE JUNY

SÓNAR

Gorillaz, Thom Yorke, LCD Soundsystem, Laurent Garnier, Diplo, Bonobo, el deliciós so de DESPACIO amb James Murphy i 2manydjs... La 25a edició del Sónar ja ha començat i Barcelona és, aquest cap de setmana, la capital de la música electrònica al món.

FINS AL 17 DE JUNY

LICEU A LA FRESCA

La nova producció de Manon Lescaut de Puccini es podrà veure aquest dissabte en 270 pantalles a l’aire lliure de Catalunya i s’expandeix a països com Portugal, França i Itàlia. Consulteu des d’on podeu seguir-ho a liceubarcelona.cat/ca/municipis.

16 DE JUNY

SIMFONIA BERGMAN

Per celebrar el centenari del seu naixement, la Filmoteca de Catalunya ofereix una extensa retrospectiva d’Ingmar Bergman que durarà tot l’estiu amb imprescindibles com Somriures d’una nit d’estiu, El setè segell, Maduixes silvestres, Persona i El silenci.

FINS AL 31 D’AGOST

L’ALTRE FESTIVAL

L’Altre és un festival que combina arts escèniques, salut mental i cultura popular. Després de passar pel Kursaal de Manresa, arriba a la Fabra i Coats i al CC Baró de Viver, amb companyies catalanes i internacionals, com l’Actors Touring Company de Mark Lockyer.

16 I 18 DE JUNY

stats