Propostes
Cultura 29/09/2017

La setmana del ‘Play’, de 29 de setembre al 5 d’octubre

1 min
La setmana del ‘Play’

CREA, LA FESTA DEL DISTRICTE CULTURAL DE L’HOSPITALET

El Centre Tecla Sala aglutinarà avui el teixit creatiu i artístic del districte cultural de l’Hospitalet de Llobregat. Taules rodones, conferències, música, teatre, poesia i més.

29 DE SETEMBRE

RUEDA, FESTIVAL DE CINE CICLISTA

Dijous arriba la tercera edició de Rueda, el Festival Internacional de Cinema Ciclista de Barcelona, que es trasllada a la superilla del Poblenou. Films inèdits, curts per a nens, concerts i activitats paral·leles.

DEL 5 AL 8 D’OCTUBRE

50 è ANIVERSARI DEL SITGES FILM FESTIVAL

50 è ANIVERSARI DEL SITGES FILM FESTIVALDijous comença la cinquantena edició del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, amb 255 títols, incloent-hi sèries i realitat virtual, i sis exposicions, amb Guillermo del Toro d’amfitrió, que presentarà La forma del agua, guanyadora del Lleó d’Or de Venècia.

DEL 5 AL 15 D’OCTUBRE

20 a EDICIÓ DE LA FIRA MEDITERRÀNIA DE MANRESA

20 a EDICIÓ DE LA FIRA MEDITERRÀNIA DE MANRESA Patrimoni, innovació i artistes emergents són tres eixos de la vintena edició de la Fira Mediterrània de Manresa, que s’inicia amb un concert al Teatre Kursaal amb Maria Arnal i Marcel Bagés, Judit Neddermann, Joana Gomila i la Rufaca Folk Jazz Orquestra.

DEL 5 AL 8 D’OCTUBRE

CICLE CONNEXIONS

Torna el cicle de diàlegs musicals a Barcelona, amb propostes de Maika Makovski amb CarMenKa, Rocío Márquez & Fahmi Alqhai i Mazoni & Istanbul Street Ensemble, entre altres combinacions sonores poc o gens habituals.

DEL 5 AL 31 D’OCTUBRE

stats